Dansk fysioterapeut opfinder smart skumpude der gør hjemmemassage mere behagelig, rigtig og effektiv  

Stillesiddende arbejde, for lidt bevægelse og dårlige arbejdsstillinger er mange danskeres hverdag på jobbet.

Ofte med nakkesmerter, stive led, nerver i klemme og ondt i ryggen til følge. Vi kender næsten alle sammen konsekvenserne af vores moderne livsstil,- og for mange af os betyder det ugentlige ”reparationsture” til fysioterapeut, kiropraktor eller lignende.

Men nu giver en ny dansk opfindelse dig muligheden ved for at gøre noget ved problemet derhjemme, – du skal bare bede din partner eller ven om lidt hjælp. Fysioterapeut Elisabeth Tang havde i flere år irriteret sig over hun ikke kunne bruge sin profession ordentligt i hjemmet, indtil en dag hun selv gjorde noget ved problemet.

”Det dur altså bare ikke at dreje hoved og nakke 90 grader når man skal slappe af i overkroppen. Vi forsøgte med håndklæder og alt muligt, men det blev altså for bøvlet og det gav mig ideen til at lave en pude, som sikrer en behagelig afslappet stilling og samtidigt kunne trække vejret ubesværet”.

Skumpuden kan bruges på et bord på gulvet eller en hård madras og løfter hoved og overkrop svagt, således man kan ligge med ansigtet i normal stilling og samtidigt trække vejret ubesværet gennem en indbygget ventiationskanal. Det er udviklingshuset Fabrikators i Lyngby, der har hjulpet med formgivning, materialer og produktion.

Partner hos fabrikators Lars Forsberg fortsætter ”Jeg synes vi er nået frem til et super godt resultat med den helt rigtige ergonomiske udformning og jeg tror mange danskere vil have glæde af puden derhjemme.

Mere information om den nye smarte massagepude ”Masero” fra Fabrikators.

Vejl udsalgspris 349.-

Skriv et svar

Your email address will not be published.